Dardoch TSM Yolcusu Mu?

Geçtiğimiz günlerde, uyumsuz davranışları sebebi ile süresiz olarak kadro dışı bırakılan Joshua “Dardoch” Hartnett’in, Twitch yayını esnasında TSM‘in tanınmış orta koridor oyuncusu Søren “Bjergsen” Bjerg ile yaptığı Skype konuşmalarının Reddit üzerinde ortaya çıkması ile Dardoch’un, TSM’e transfer olacağı dedikoduları kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

İki oyuncunun konuşmasında; Dardoch, hiç kimsenin kendisi ile çalışmak istemediğini ve kulübün de kendisini Team Liquid Academy kadrosuna kaydırmak istediğinden bahsediyor. Bjergsen ise Dardoch’a cevaben TSM kulübü sahibi Andy “Reginald” Dinh’in bu akşam Team Liquid’in sahibi Steve “LiQuiD112” Arhancet ile buluşacağını dile getiriyor.

twitch pic

Dardoch’un bir süredir TSM oyuncuları ile beraber oynadığının da su yüzüne çıkmasıyla, transfer iddaaları daha da güçlendi. Ancak ne oyuncudan ne de kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

2016 Bahar Sezonu ile NA LCS’ye adım atan Dardoch, Team Liquid ile oynadığı sürede 5.66 KDA ortalamasını yakaladı. Maç başına 12.56k‘lık altın kazancı ise dikkat çeken diğer bir ortalaması oldu. Oldukça iyi bir bahar mevsimi geçiren Dardoch, aynı zamanda “en iyi çaylak” ödülünün de sahibi olmuştu.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!