HoTS Oyuncusu, Kız Arkadaşı Sebebiyle Takımdan Kovuldu!

Şimdiye kadar, pek çok farklı sebeple takım yönetimi ya da takım arkadaşları ile arası açılarak takımından kovulan oyuncularla ilgili haberler yapmıştık ancak böylesine tuhaf bir sebebi bizler de ilk defa görüyoruz.

Kuzey Amerika’nın Heroes of The Storm takımlarından Gale Force Esports‘da forma giyen Manny “Fury” Medina, iddasına göre bir kız arkadaşı olması sebebi ile takımdan kovuldu. Oyuncu takımdan ayrılışının ardından konunun detaylarını twitlonger üzerinden yaptığı açıklama ile takipçileriyle paylaştı.

Fury açıklamasında, takım yönetiminin kız arkadaşı ile ayrılması varsayımından yola çıkarak böyle bir karar aldığını ve ayrılık yaşadığı takdirde bunun performansını etkileyeceğini düşündükleri için görevine son verildiğini belirtti.

Manny “Fury” Medina ve kız arkadaşı Sabrina Ernst

Gale Esports ise oyuncuya cevaben yayınladığı açıklamada, takımdaki diğer oyuncuların “Fury’nin ilişkisinden dolayı takımdaki görevlerini yerine getirmediğini” belirtmesi ve oyuncunun bu sebeple takımdaki görevine son verildiğini söylemesi sosyal medyada, başta diğer kulüp yöneticileri ve profesyonel Hots oyuncuları olmak üzere pek çok kişinin tepkisini çekti.

kaynak: dailydot.com

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!