Cloud9’da Takım Yapısı Değişiyor

ESPN’in haberine göre, geçtiğimiz günlerde menajeri ile yollarını ayıran Cloud9 CS: GO takımı oyuncularından Alec “Slemmy” White da aktif kadrodan ayrılmaya hazırlanıyor. İddiaya göre Slemmy artık Cloud9 takımının koçu olarak görev yapacak

Takım oyuncularından Mike “shroud” Grzesiek ise yayınlarından birinde, Cloud9 yönetiminin Slemmy ile ilgili planları olduğundan ve oyuncuyu Koç pozisyonuna kaydırmak istediklerinden bahsetmesi de bu durumu destekliyor:

https://youtu.be/gc3xmk5u144

Ryan “freakazoid” Abadir’in C9’dan ayrılışı ile takıma dahil olan 25 yaşındaki Slemmy, daha önce Denial eSports, Followesports, Obey ve kısa bir süreliğine Splyce ekiplerinde görev almıştı. Cloud9 kadrosuna geçişinin ardından, Jordan “n0thing” Gilbert’in sürdürdüğü oyun içi liderlik görevini de üstlenmişti. C9 geneline bakıldığında istatistikleri ile çok ön planda olan bir oyuncu olmasa da (0.83 KDA / 0.84 rating) gelişinden bu yana C9 stratejilerinde gözle görülür bir iyileşme sağladı.

Cloud9 henüz bu konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak Slemmy aktif kadrodan ayrılır ve koç pozisyonuna geçerse takım kadrosu 4 kişi kalacak:

•Jordan “n0thing” Gilbert
• Tyler “Skadoodle” Latham
• Mike “shroud” Grzesiek
• Jake “Stewie2K” Yip

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!