1907 Fenerbahçe Galibiyetle Başladı

Ülkemizi temsilen Dünya Şampiyonası’na giden 1907 Fenerbahçe Espor grubun en güçlü takımı olan Hong Kong Attitude takımını hiç takım savaşı kaybetmeden yenmeyi başardı. Oyunun başında zorlansak ve orta koridorda frozen’a gelen baskın ile ilk kanı versek de takım savaşları ile arayı kapatmayı başardık.

Bizim için son derece heyecanlı Fenerbahçe için ise soğukkanlı bir karşılaşmaydı. Hiç riske girmeden her zaman olmaları gereken yerde olarak rakibe birkaç hata dışında fırsat vermediler. Başta kaybedilen 2 Ejdere rağmen dağ ejderini kaçırmayan temsilcimiz serinin ilk maçında 2 tane de Baron alarak rakibe oldukça üstünlük kurdu. Takım kaptanı Berke “Thaldrin” Demir adeta dünyaları tankladı ve takımını taşıdı. Karşı takım taşıyıcılarını öyle bir meşgul etti ki Padden ve Frozen rahatça rakibe hasar verme şansı buldular.

Move vize sorunları yüzünden malesef takım ile birlikte Çin’e gidememişti. Onun yerine takıma sonradan dahil olan Crash tecrübesiyle Move’u aratmadı diyebiliriz. Fenerbahçe her zamanki oyununu oynayarak rakibe bunu kabul ettiren duruşunu burada da bozmadı. Sonraki maçı saat 13:00’da başlayacak olan 1907 Fenerbahçe Espor, LJL’nin güçlü ekibi Rampage takımı ile karşılaşacak.

Yayını izlemek için aşağıdaki twitch linkini kullanabilirsiniz.

 

PSG, Espor Takımlarını Arttırmaya Devam Ediyor

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

Tolga Öztürk

Yazar, oyun geliştirici, topluluk yöneticisi, iş geliştirme uzmanı olarak çalışmış ve çalışmaya devam etmekte. TARTARUS adlı oyunun da yapımcılarından.