1907 Fenerbahçe’de Worlds Öncesi Değişiklik

Worlds 2017 Play-In aşamasına büyük beklentilerle gönderdiğimiz 1907 Fenerbahçe’de turnuva öncesi kadroda değişiklik yaşandı.

Takımın resmi organlarından yapılan açıklamaya göre Kore’li ormancısı Move, vize problemleri sebebiyle büyük turnuvada yer alamayacak. Onun yerine ise Vici Gaming’de forma giyen Crash, Worlds 2017’de 1907 Fenerbahçe’de ormancı rolünü üstlenecek.

Crash, Move’den kötü bir oyuncu değil

Vadinin Boğaları’na Dark Passage’dan dahil olan Move, Frozen ile birlikte iyi bir kimya yakalamış ve kısa sürede takıma uyum sağlamıştı. Uzun bir süre birlikte oynayan kadronun Worlds öncesi böyle bir aksilik yaşamış olması akıllarda soru işareti yaratıyor. Fakat Move’un yerine dahil olan Crash de hafife alınacak bir oyuncu değil. Bir dönem Frozen ile birlikte Longzhu Gaming’de mücadele veren isim yetenekli genç oyuncular listesinde.

Bu değişikliğin yakın bir zamanda yaşanıyor olması endişe yaratsa da başarılı oyuncu tercihi, belki de daha iyi sonuçlar doğurabilir. Bu sorunun cevabını, 25 Eylül günü 1907 Fenerbahçe’nin ilk Play-In maçıyla alacağız.

1907 FB ESPOR DÜNYA ŞAMPİYONASI ELEMELERİ İÇİN VADİYE İNİYOR

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!