1907 Fenerbahçe’nin Worlds’te 2. Tur Rakibi Belli Oldu

Temsilcimiz 1907 Fenerbahçe’nin de yer aldığı Worlds 2017 Play-In aşamasının 2. tur eşleşmeleri belli oldu.

Birbirinden zorlu ve heyecanlı maçlara tanık olduğumuz Play-In aşamasında takımlar dünyanın en iyi 16 takımı arasında yer almak için en iyi oyunlarını ortaya koydu. A grubunda Çin temsilcisi Team WE namağlup olarak bir üst tura çıkmaya hak kazanırken, grubun ikincisi Lyon Gaming oldu.

B grubunda Kuzey Amerika’nın güçlü organizasyonlarından Cloud 9, grubunu namağlup tamamlayarak bir üst tura çıktı. Grubun ikincisi ise Team oNe ve LG Dire Wolves arasında oynanan tie-break maçıyla belli oldu. Team oNe, Dire Wolves’a ikinci kez üstünlük sağlayarak grubu ikinci sırada tamamladı.

LoL sahnesinin en köklü takımlarından Fnatic’in de yer aldığı C grubu ise ilginç maçlara ev sahipliği yaptı. Fnatic ilk üç maçından galip ayrılırken, dördüncü maçta Young Generation’na mağlup oldu ve YG’nin gruptan çıkmasını sağladı. Young Generation eğer Fnatic’e karşı galip gelemeseydi Kaos Latin Gamers ile tie-break maçı yapmak zorunda kalacaktı.

Gelelim sarı lacivertlilerin de yer aldığı D grubuna. Temsilcimiz Play-In aşamasında harika oyunlar ortaya koydu. İlk üç maçından galibiyetle ayrılırken son maçta Hong Kong temsilcisi HKA’ya mağlup oldu ve 1.lik için tie-break maçına gitti. Tie-break maçının erken ve orta aşaması bir hayli zor geçse de, geç aşamayı muazzam oynayan ekibimiz buradan da galip ayrılarak bir üst tura 1. takım unvanıyla gitmeye hak kazandı.

Worlds 2017 Play-In Aşaması 2. Tur Eşleşlemeleri:

Perşembe
06:00 C9 – LYN
10:00 FNC – HKA

Cuma
06:00 1907 Fenerbahçe – oNe
10:00 WE – YG

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!