2015 Şampiyonluk Ligi’nde yer almak için son günler!

2015 Sezonu Şampiyonluk Ligi’nde yer almak istiyorsanız artık sayılı gününüz var! Şampiyonluk Ligi’nde yer alacağı kesinleşen Dark Passage.ByNoGame ve Team Turquality isimlerinin dışında lige katılacak 6 takım, 7 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek elemelerle belirlenecek. Elemelere katılacak takımlar, Dereceli Takımlar sıralamasında Şampiyonluk Aşaması’nda yer alan takımlar arasından seçilecek. TBF’ye katılmayı başaran diğer 6 takım, 30 Ekim 2014 tarihinde, saat 23.59’da Şampiyonluk Aşaması’nda yer almaları halinde, sıralarına bakılmaksızın 1. torbadan itibaren gruplara yerleştirilecek. Ancak kura çekimine yüksek bir sıradan katılmak için olabildiğince Lig Puanı kazanmak çok önemli.

Unutmayın son gün 30 Ekim, saat 23.59!

6 takımın belirlenmesi için, 6 farklı turnuva tablosu oluşturulacak. Şampiyonluk Aşaması’nda yer alan belli sayıda takım bu kura çekimine dahil edilecek. Tüm turnuvaların final maçları Riot Games Türkiye Ofisi’nde gerçekleşecek ve birinci olan takımlar gelecek sene Şampiyonluk Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

Takımlar 30 Ekim 2014 tarihinde, saat 23.59’da sıralar dondurulduğunda, kadrolarında yer alan oyuncularda değişiklik yapamayacak.

2015 Şampiyonluk Ligi’nde yer alacak takımların, ligin profesyonel yapısında yer alabilmesi için şirket kurması ve bu işlemleri en kısa sürede gerçekleştirmesi gerekecek.

Turnuva tablolarını birinci sırada bitiren 6 takımdan birinin herhangi bir sebepten 2015’te lige katılamaması durumunda, bu hak 6 grubun ikincileri arasında Şampiyonluk Aşaması’nda en yüksek sıraya sahip olan takıma geçecek. Yani Dereceli sıralarda yükselmek her şeyden önemli.

2015 Sezonu’nda Türkiye’nin en iyileriyle aynı sahnede mücadele etmeye hazır mısınız?

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!