2017 Dünya Şampiyonası SK telecom T1 vs Samsung Galaxy Finali

Bütün bir sezon boyunca League of Legends arenasında mücadele ederek buraya kadar gelen, birbirinden deneyimli ve profesyonel iki takım, SK telecom T1 ve Samsung Galaxy, kozlarını 2017 Dünya Şampiyonası Finali‘nde paylaşacak!

Kore ligi LCK’den SK telecom T1 (SKT)

SKT

Kore ligi LCK’den Samsung Galaxy (SSG)

SSG

Nereden nereye?

1907 Fenerbahçe Esports’un grubundan 1. olarak çıkan Samsung Galaxy’nin final oynayacağı aklımızın ucundan geçmezdi. Hele ki milli temsilcimizin karşılarında oynadığı mükemmel oyunla az farkla galibiyeti kaçırmamızdan sonra, sonraki turlarda Samsung Galaxy’e pek de şans vermemiştim. Fakat oynadıkları takım oyunu karşısında turnuvanın favorilerinden LongZhu Gaming bile 3-0’lık bir skorlar seriye veda etti. Hatta Çeyrek Finallerden itibaren bakacak olursak SK telecom T1’e göre daha net bir performans ile buralara kadar geldiler. Şimdiye kadar SK telecom T1’i ipten alan Faker bakalım finalde de bu kadar etkili olabilicek mi?

eşleşme tablosu

Final ne zaman?

Final maçı 4 Kasım’da Pekin, Çin’de oynanacak.

Nereden izleyebilirim?

Maçı, öncesi ve sonrasındaki etkinliklerle birlikte canlı olarak Twitch ve YouTube kanallarımızdan izleyebilirsiniz. Etkinliğin ardından tekrar yayınlarına ve özet videolarına da göz atabilirsiniz.

Final maçı dışında etkinlikler olacak mı?

Tabii ki! Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için, League of Legends Live konseri maç öncesindeki gösterilerden hemen önce tekrardan yayınlanacak. Maç öncesi gösteriler 4 Kasım 08.30’da başlayacak ve bu gösterileri sürprizlerle dolu bir açılış seremonisi 09.30’da takip edecek. Açılış seremonisinde Against the Current ve Asya’nın en ünlü sanatçılarından Jay Chou izleyicilerle buluşacak.

ATC - JC

Maçlar açılış seremonisinin hemen ardından, yaklaşık 10.00’da başlayacak.

 

Tarik’tan Bıçak Skoruyla Biten Mükemmel Bir Ace Clutch!

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

Tolga Öztürk

Yazar, oyun geliştirici, topluluk yöneticisi, iş geliştirme uzmanı olarak çalışmış ve çalışmaya devam etmekte. TARTARUS adlı oyunun da yapımcılarından.