2017 Sezonunda Dereceli

League of Legends’ın 2017 sezonundaki dereceli deneyimini ilgilendiren başlıkların yer bulduğu bir makale resmi internet sayfası üzerinden yayınlandı.

Yazının tamamını aşağıda okuyabilirsiniz:

Bu sezon birçok yenilik getiriyoruz. Bu yeniliklere sezon başlangıç tarihini bir ay erkene almak, sıraya girerken tercih etmediğiniz bir konumu engelleme şansı vermek, iki ayrı Dereceli sıralaması (Uğursuz Koruluk’u sayarsanız üç ayrı sıralama) sunmak ve 2017’de sıra deneyimi için güncellemeler yapmak dahil. Bu yazıyı 2017 Sezonu’nda Dereceli deneyimini ilgilendiren konular hakkında kapsamlı bir rehber olarak görebilirsiniz.

Zamanlama

Esnek Sıra, Sezon Öncesi Dönem’in başlamasıyla (6.22 Yaması’yla) açılacak, Tekli/Çiftli Sıra da yaklaşık bir haftanın ardından etkinleştirilecek.

Konum Tercihi Güncellemesi

En çok istediğiniz birincil ve ikincil konumları seçebildiğiniz gibi bu sezon için en çok sevmediğiniz konumu devre dışı bırakma imkânını değerlendiriyoruz. Şu anda Latin Amerika Kuzey ve Güney sunucularında test ettiğimiz bu özellik sıra deneyimini çok olumsuz etkilerse iptal edilebilir. Haber vermek istedik.

Riot Pls Geliştirme çalışmaları ve LoL İstemcisi

 

Sıralar

Normal Sıralı Seçim, Kuzey Amerika, Avrupa Batı ve Brezilya bölgeleri hariç bütün dünyada devre dışı kalacak. Amacımız aynı deneyimleri sunan sıraların sayısını sınırlayarak deneyimi iyileştirmek. Kuzey Amerika, Avrupa Batı ve Brezilya sunucuları dışında Normal Sıralı Seçim’e katılım sınırlı kaldığından bu kararı aldık. Aslında bütün bölgelerde Normal Sıralı Seçim’i kaldırmak istiyoruz.

Tekli/Çiftli Sıra‘nın dönüşü. Tek başına veya güvendiğin bir takım arkadaşınla sıraya gir ve tırmanmaya başla. Aşama sınırlamaları hâlâ geçerli ve Şampiyonluk Aşaması’nda hâlâ yalnızca Tekli girilebiliyor.

Esnek Sıra daha planlı takım oyunlarının döndüğü Dereceli Sıra olacak. Bu sıraya aralarında bir aşamadan daha fazla fark olmayan bir, iki, üç veya beş oyuncu bir arada girebiliyor. Sıra deneyimini göz önünde bulundurarak Esnek Sıra için değerlendirdiğimiz farklı planlar var (örneğin yeterince tek giren oyuncu varsa 4’lü sırayı etkinleştirmek). Detaylar aşağıda.

Dereceli Uğursuz Koruluk sıralarını da Esnek Sıra hâline getiriyoruz. Bu sıralara 1, 2 veya 3 oyuncu (aralarında bir aşamadan daha fazla fark olmamak kaydıyla) beraber girebilecek.

Latin Amerika Kuzey bölgesine de Esnek Uğursuz Koruluk’u getireceğiz.

Yerleştirmeler ve yerleşim

Not: Sezonun başlangıcı, sıralamalardaki yerini alacağın dönem. 2016 Sezonu’nu bitirdiğin sırada bulunduğundan daha düşük bir noktaya yerleştirileceksin. Sıralamanın sıfırlanmasıyla ilk oyunları sonucunda bir oyuncunun yerleşebileceği en üst nokta Platin I olduğundan bütün kümeler aşağı çekilmiş oluyor.

Sezon Öncesi Dönem’de Esnek Sihirdar Vadisi ve Uğursuz Koruluk karşılaşmalarıyla sıralamadaki yerini etkileyebilirsin ancak sezon başlangıcında bir Dereceli sıfırlaması yapacağız. Yine de Sezon Öncesi Dönem’de oynadığınız oyunlar sezon başında yerleştirileceğiniz sıraya etki edecek.

2016-dereceli-sezonu-sona-yaklasiyor

Ödüller

Bu yıl sıralamanın en üstünde bulunan oyuncular için fiziksel ödüller getirdik ve Altın veya üstündeki aşamalarda bulunan oyuncular için Şanlı Maokai kostümü hediye ediyoruz.

2017 Sezonu’nda Tekli/Çiftli veya Esnek Sıra’da Altın veya üstü bir aşamaya ulaşan herkes Şanlı kostümü edinecek. İki sırada da bu aşamaya ulaşanlar ilave bir ödül daha kazanacak.

2017 için planlar

2016 yılı Dereceli tutkunları için zorlu bir yıldı. 2017 yılı boyunca hangi sırayı seçerseniz seçin (belki de ikisini birden seçersiniz) sahne arkasında olanları size açık bir şekilde anlatmaya devam edeceğiz.

Öncelikle, Esnek Sıra’yı sezonun ilk haftası boyunca sürecek IP Avantajı ile başlatacağız.

İlk haftalarda Esnek Sıra Tekli/Çiftli oyuncuların yeterli ilgisini görmezse onları teşvik etmek için başka yöntemler deneyeceğiz. Örneğin tek başına sıraya girenlere konum tercihlerinde öncelik verebiliriz, belirli vakitlerde Esnek Sıra’yı açabiliriz veya Esnek Sıra’yı yalnızca 5 kişilik hazır gruplarla sınırlandırabiliriz (bu sınırlama zaten bazı bölgelerde geçerli).

separator

 

GAMEX 2016 BİLETİNİZİ ALDINIZ MI?

01-04 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı için biletinizi şimdiden almayı unutmayın!

paladins-bilet-al-buton

BİLETİNO ÜZERİNDEN BİLET SATIN AL

GAMEX.COM.TR ÜZERİNDEN BİLET SATIN AL

GAMEXNOW ÜZERİNDEN BİLET SATIN AL

BKM EXPRESS İLE İNDİRİMLİ GAMEX 2016 BİLETİNİ NASIL ALIRIM?

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!