2018 Yılının En Çok Beklenen Oyunları!

Selam GameXNow okurları, bildiğimiz üzere 2018 yılı hızla yaklaşıyor. Oyuncuların yeni yıldaki ilk hedefi şüphesiz yeni çıkan oyunları satın almak olacaktır. Günümüzde hızla gelişen oyun sektöründe oyuncular her yıl çıkacak oyunları ve belli firmaları heyecanlı bir şekilde takip ediyor. GameXNow ekibi olarak sizlere en çok beklediğimiz oyunların bir listesini hazırladık. Beklediğiniz oyun bu listede yok ise bunu yorumlarda bildirmeyi unutmayınız.

A Way Out
23 Mart tarihinde çıkacak bu oyun, iki adet suçlunun birlikte hapisten kaçma oyunu olacak ve tek kişi oynanamaz bir şekilde piyasaya sunulacak. A Tale of Two Son’s oyununun geliştiricisi olan Josef Fares’in bize bu oyunda ne tür duygular hissettireceğini çok merak ediyoruz.

maxresdefault

Spider-Man
Yepyeni grafikleriyle bize açık dünyada mükemmel bir Spider-Man deneyimi sunacak bu mükemmel oyun 2018 yılının ortalarında çıkacak. Insomniac Games’in yapımcılığını üstlendiği ve Sony’nin yayınladığı bu oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

how-do-you-talk-your-way-out-of-everything-spidey

The Last Of Us 2
Kendini oyun dünyasına kanıtlamış Naughty Dog’un, Ellie ve Joel’un yeni serüvenini deneyimleyeceğimiz bu oyunu, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde sevenleri ile buluşacak.

SCREEN_TLOU2_Teaser_03

God of War
SCE Santa Monica Studio’nun geliştirdiği, Dünyaca tanınmış olan God of War serisinin yeni oyununda, yıllarca gördüğümüz Kratos’dan daha fazla oğlunun aktif olacağı bir serüven bizi bekliyor. Oyunumuz sevenleriyle 2018 yılının 2. çeyreğinde buluşacak.

god_of_war_5_original

Metro Exodus
Yine kendini Dünya’ya kanıtlamış olan Metro serisinin yeni oyunu oyunu Metro Exodus, Exodus isminden de anlaşılacağı gibi vadedilmiş topraklara doğru bir hicreti bize sunuyor. Yapımcı 4A Games, oyunu sevenleriyle 2018 yılının 3. çeyreğinde buluşturacak.

Metro-Exodus_1080_Announce-Screenshot_7_WATERMARK-1

Far Cry 5
Dünyaca ne kadar seveni olsa da bir o kadar da sevmeyeni olan Ubisoft firmasının yeni şaheseri olan serinin 5. oyunu, Monata Eyaleti’nde yaşayan bir polisi canlandırmamızı sağlayacak. Bize neler getireceğini heyecanla bekliyoruz.

5919b0d34e016541088b457a-9

Skull and Bones
Yine Ubisoft firmasının yayınladığı ve geliştirdiği korsan bazında olan gemi savaşı oyunumuz; Mükemmel grafikleri, müzikleri ve sesleri ile E3 Oyun Fuarı’nda ilgileri üstüne çekmeyi başardı. Kapalı Betası yayınlanan oyunumuz 2018 yılında sevenleri ile buluşacak.

Screenshots_Wide_ShallowWater_1332_292604

The Crew 2
The Crew oyunundan bildiğimiz, sadece araba yarışının yanı sıra uçak, gemi ve motosiklet gibi birçok özelliği de bizlere sunacak ve tekrar Ubisoft’un üstlendiği bu oyun 2018 yılının ilk çeyreğinde sevenleriyle buluşacak.

og-the-crew-2-beta

2018 Yılında Çıkacak Diğer Oyunların Listesi:
A Way Out
Age of Empires: Definitive Ed.
Anno 1800
Anthem
Attack on Titan 2: Future Coordinates
Biomutant
Bloodstained: Ritual of the Night
Call of Cthulhu
Code Vein
Crackdown 3
Darksiders 3
Dauntless
Days Gone
Death Stranding
Detroit: Become Human
Dynasty Warriors
Extinction
Far Cry 5
Fe
Fear Effect Reinvented
Frostpunk
Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy XV PC
God of War
Gwent
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Hearts III
Left Alive
Metal Gear Survive
Metro Exodus
Monster Hunter World
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Pillars of Eternity 2: Deadfire
Psychonauts 2
Red Dead Redemption 2
Sea of Thieves
Shadow of the Colossus
Shenmue 3
Skull & Bones
Spider-Man
State of Decay 2
System Shock
The Last of Us Part II
The Bard’s Tale 4
The Crew 2
The Guild 3
The Last Night
The Walking Dead: The Final Season
The Wolf Among Us: Season 2
Tropico 6

Assassin’s Creed 4 Ücretsiz Oldu!

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!