20. Detective Conan Filminin Görseli Ortaya Çıktı!

Shohakukan basımı Weekly Shounen Sunday dergisinin bu seneki 8. sayısında, Detective Conan serisinin 20. filmi Detective Conan: Junkoku no Nightmare (Detective Conan: Zifiri Karanlık Kabus) için ana görsel yayınlandı.

 
news_header_conan20_movie_main

Resmi sitede ise filmin hikayesinin nasıl başladığı anlatılmakta:

Karanlık bir gecede, Japon polisi bir casus tarafından baskına uğraşmıştır. Çeşitli ülkelerin istihbarat kurumlarının – İngiltere’nin MI6’sı, Almanya’nın BDN’i, Amerika’nın CIA’si gibi – ve FBI’ın gizli dosyaları kaçırılmak üzeredir, fakat Tooru Amuro öncülüğündeki kamu güvenliği memurları tam zamanında oraya varır. Casus ise bir araba çalıp kaçar. Casus ile Amuro, otobanda kafa kafaya yarışmaya başlar, ama tam zincirleme kaza olacakken casusun arabası FBI ajanı Shuichi Akai’nin tüfeği ile vurulur ve şarampole yuvarlanır.

Bir sonraki gün, Conan ve arkadaşları Tokyo’daki yenilenmiş bir akvaryuma gider. Ana ilgi odağı olan dönme dolabın altında yalnız ve yaralanmış bir kadın bulur. Güzel kadının gözlerinin renkleri farklıdır.

Kadın, ismini bile hatırlayamadığı derecede ilerlemiş bir hafıza kaybı yaşamaktadır ve yanında taşıdığı cep telefonu ise bozuktur. Conan ve arkadaşları, hafızasına geri kavuşması için yardım etmeye söz verirler ve kadın ile beraber kalırlar.

Tüm bunlar olurken Vermouth gizlice olayları izlemektedir. Bir susturucu çıkarır ve bağlantılı haberleşme sistemine konuşur: “Gin, herşey planlandığı gibi.”

detective-conan-20°Japonya’da 16 Nisan’da gösterime girecek olan filmde, seride daha önce ortaya çıkmış olan Black Organization üyeleri Gin, Vodka, Vermouth, Chianti, Korn, Kir, ve Bourborn karakterleri yer alacak. Sitede ayrıca seride daha önce ortaya hiç çıkmamış olan Rum’un da filmde olacağı ima edilmekte.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

Deniz Abancı

- Bilgisayar Müh. Öğrencisi - Anime Takipçisi - Çizer - Oyuncu (Genellikle strateji türü hariç)